Σαγανάκι με αυγά και καβουρμά από τη Θράκη

Αποτέλεσμα εικόνας για Καβουρμάς με αυγά
Υλικά
120 γραμμάρια καβουρμάς
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
2 αυγά
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Οδηγίες
Σε ένα σαγανάκι (τηγανάκι με δυο χερούλια) ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το ξερό κρεμμύδι.
Ρίχνουμε τον καβουρμά που τον έχουμε ανοίξει με τα χέρια μας.
Αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να καβουρδιστεί ο καβουρμάς για 3 λεπτά.
Κατόπιν, προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Ανακατεύουμε κι ύστερα από ένα λεπτό ρίχνουμε τα αυγά.
Αλατοπιπερώνουμε κι ύστερα από 2 λεπτά, αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις