Μοσχάρι με πιπεριές
.1 κιλό μοσχάρι
.1 φλιτζάνι λάδι
.1 κιλό πιπεριές
.4 κρεμμύδια μεγάλα ψιλοκομμένα
.5 ντομάτες φρέσκιες τριμμένες ή ψιλοκομμένες
.αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
-Κόβετε το κρέας σε μερίδες
-Κόβετε τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια
-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει
-Τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια
-Ρίχνετε το κρέας και το τσιγαρίζετε
-Προσθέτετε τις πιπεριές, την ντομάτα και 2 φλιτζάνια νερό
-Αλατοπιπερώνετε
-Αφήνετε να βράσουν 2 ώρες περίπου να μείνουν με τη σάλτσα τους
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου