Μοσχάρι Κοκκινιστό

Υλικά:

.1 κιλό κρέας από μοσχάρι
.1/2 φλιτζάνι βούτυρο
.1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
.1 κονσέρβα ντοματάκι
.1 κουταλιά της σούπας πελτέ
.1 ποτηράκι κρασί
.2 σκελίδες σκόρδο . λίγο μπαχάρι
.αλάτι, πιπέρi

Εκτέλεση:

-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το βούτυρο να κάψει
-Προσθέτετε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζετε
-Προσθέτετε το κρέας και το τσιγαρίζετε
-Σβήνετε με κρασί
-Προσθέτετε την ντομάτα και τον πελτέ
-Ρίχνετε το σκόρδο και το μπαχάρι
-Αλατοπιπερώνετε
-Προσθέτετε 1 ποτήρι νερό
-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις