Μοσχάρι Λεμονάτο
.1 κιλό μοσχάρι
.1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
.1/2 φλιτζάνι λάδι
.2 λεμόνια
.αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
-Βάζετε το λάδι σε μία κατσαρόλα να κάψει
-Ρίχνετε το κρεμμύδι και τσιγαρίζετε
-Προσθέτετε το κρέας ανακατεύοντας να τσιγαριστεί
-Προσθέτετε νερό να σκεπάσει το κρέας
-Στύβετε τα λεμόνια
-Αλατοπιπερώνετε
-Προσθέτετε το χυμό από τα λεμόνια
-Αφήνετε να βράσουν όλα μαζί σε σιγανή φωτιά μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου