Τζατζίκι
200 γρ. γιαούρτι στραγκιστό
1 αγγούρι φρέσκο τριμμένο στον τρίφτη χωρίς φλούδα
1 σκελίδα σκόρδο
80 γρ ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
Άνηθος ψιλοκομμένος
Οδηγίες:
Αλατίζετε το αγγούρι και το αφήνετε στο αλάτι για 15 λεπτά.
Στραγγίζετε πολύ καλά ώστε να μην έχει πάνω του καθόλου νερό.
Ρίχνετε σε σαλατιέρα όλα τα υλικά και ανακατεύετε με ένα ξύλινο κουτάλι μέχρι να αναμειχθούν καλά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου