Μοσχάρι Ψητό Κατσαρόλας
Υλικά:
.1 κιλό κρέας μοσχάρι
.4 κουταλιές της σούπας λάδι
.1 κρεμμύδι
.1 φύλλο δάφνης
.1 ποτηράκι κρασί αρετσίνωτο
-Αλατοπιπερώνετε το κρέας
-Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι.
-Όταν ζεσταθεί, βάζετε το κρέας, το κρεμμύδι και τη δάφνη και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν όλα μαζί
-Τα σβήνετε με το αρετσίνωτο κρασί
-Προσθέτετε ένα ποτήρι νερό και αφήνετε να ψηθεί επί 2 - 2 1/2 ώρες περίπου προσθέτοντας κάθε φορά ένα ποτήρι νερό όταν σώνεται το προηγούμενο
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου