Χοιρινό Κρασάτο
.1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
.1 φλιτζάνι λάδι
.2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
.1 ποτηράκι κρασί
.2 κουταλάκια μουστάρδα
.αλάτι και πιπέρι
-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει
-Προσθέτετε τα κρεμμύδια και τσιγαρίζετε
-Ρίχνετε το κρέας
-Σβήνετε με κρασί
-Αλατοπιπερώνετε
-Προσθέτετε 2 φλιτζάνια νερό όπου έχετε διαλύσει την μουστάρδα
-Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου