Πιπεριές τηγανιτές με τομάτες και δυόσμο

piperies-thganites-me-tomates-kai-dyosmo
Υλικά
6 πιπεριές κέρατο
1 βαζάκι ψημένης τοματοπιπεριάς Φλωρίνης
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 τούφες δυόσμο
120 γρ. Flora Soft με βούτυρο
Λίγη ρίγανη
Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες
Στραγγίζουμε τις τοματοπιπεριές και τις καθαρίζουμε καλά. Τις βάζουμε στο μπλέντερ και τις πολτοποιούμε.
Σε ένα μέτριο σκεύος ρίχνουμε το σκόρδο στο ⅓ από την ποσότητα του Flora Soft με βούτυρο και το σοτάρουμε ελαφρά, κατόπιν ρίχνουμε τον πολτό της τοματοπιπεριάς, το δυόσμο, τη ρίγανη και ½ ποτήρι του νερού καυτό νερό.
Αφήνουμε τα υλικά μας να σιγοβράσουν έως ότου δέσει η σάλτσα μας.
Παράλληλα σε ένα τηγάνι ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο, το αφήνουμε να θερμανθεί καλά και τηγανίζουμε τις πιπεριές καλά και από τις δύο πλευρές τους.
Όταν τηγανιστούν, τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και μετά σε πιατέλα.
Τις περιχύνουμε με τη σάλτσα της τοματοπιπεριάς και σερβίρουμε όσο είναι ζεστές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις