Πράσα γιαχνί


Πράσα γιαχνί
Υλικά:
1,5 κιλό πράσα
1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο
1,5 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό ντομάτας
2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
3 καρότα
Αλάτι, πιπέρι
Χυμός λεμονιού

Οδηγίες:


Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι, ρίχνουμε τη ντομάτα, την κέτσαπ, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν. Πλένουμε και κόβουμε τα πράσα σε μακρόστενα κομμάτια ή ψιλοκομμένα. Τα ρίχνουμε στη σάλτσα που κάναμε, προσθέτουμε τα καρότα και λίγο νερό. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. Πριν τα σερβίρουμε, τα περιχύνουμε με χυμό λεμονιού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις