Αρνάκι μινεστρόνε

Υλικά:
11/2 κιλό σπάλα ή μπούτι σε κύβους Αρνάκι
2 ψιλοκομμένα Κρεμμύδι(α)
2 κομμένα σε κύβους Καρότο(α)
2 κομμένα σε ροδέλες Πράσα
1 κομμένη σε κύβους Σελινόριζες
3 σκελίδες λιωμένες Σκόρδο
4 ψιλοκομμένες Ντομάτα(ες)
1 κομμένη σε κυβάκια Πράσινα Πιπέρια
1 κομμένη σε κυβάκια Κόκκινη(ες) πιπεριά(ες)
2 κομμένα σε ροδέλες Κολοκυθάκια
200 γρ. Λάδι
1/2 κιλό λαζάνια
1 ματσάκι αρωματικά Χόρτα
2 κουταλιές Ντοματοπολτός

Οδηγίες:
Σε φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνετε 3 κουτ. από το λάδι και τηγανίζετε το κρέας να ροδίσει καλά απ' όλες τις πλευρές.
Προσθέτετε το ένα κρεμμύδι, τον ντοματοπελτέ, το ματσάκι με τα αρωματικά χόρτα και νερό να τα σκεπάσει.
Ανακατεύετε, σκεπάζετε και σιγοβράζετε για 1 ώρα.
Σε καθαρή κατσαρόλα ζεσταίνετε το υπόλοιπο λάδι και τηγανίζετε το δεύτερο κρεμμύδι και το σκόρδο για 4-5 λεπτά.
Προσθέτετε τα καρότα, τα πράσα, τη σελινόριζα, τις ντομάτες, τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια.
Σκεπάζετε και σιγοβράζετε για 20 λεπτά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις