Σάλτσα Ντομάτας
Υλικά:
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
800 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες
Οδηγίες:
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τηγανίζετε το κρεμμύδι για 1 λεπτό. Πασπαλίζετε με λίγο χοντρό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τηγανίζετε για μερικά λεπτά, ώσπου να μαλακώσει.
Προσθέτετε τις ντοματούλες και σιγοβράζετε για περίπου 30 λεπτά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου