Σάλτσα Ντομάτας


Υλικά:
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
800 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες

Οδηγίες:
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τηγανίζετε το κρεμμύδι για 1 λεπτό. Πασπαλίζετε με λίγο χοντρό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τηγανίζετε για μερικά λεπτά, ώσπου να μαλακώσει.
Προσθέτετε το σκόρδο και τηγανίζετε για 2 λεπτά ακόμα ανακατεύοντας.
Προσθέτετε τις ντοματούλες και σιγοβράζετε για περίπου 30 λεπτά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις