Λάχανο μπουρδέτο από την Κέρκυρα

Υλικά: (για 8 άτομα)
2 κιλά λάχανο άσπρο
½ κιλό φίλα από παντζάρια
Λίγο σέλινο
Λίγο μάραθο
4 πράσα
2 φλιτζάνια τσαγιού λάδι
½ κουταλιά σούπας σάλτσα ντομάτας
Αλάτι πιπέρι

Οδηγίες:
Βάζετε στην κατσαρόλα λάδι, το λάχανο κομμένο, τα πράσα κομμένα σε ροδέλες, λίγο μάραθο, λίγο σέλινο, και τα φύλα των παντζαριών. Τα αφήνετε λίγο να μαραθούν και ρίχνετε λίγο νερό, αλάτι και πιπέρι και όταν πάρουν μια βράση προσθέτετε την ντομάτα.
Σιγοβράζετε, ώσπου το φαγητό να μείνει με το λάδι του. Το αφήνετε να κρυώσει και σερβίρετε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις