Βατραχοπόδαρα Γιαννιώτικα


 

Υλικά:
¼ κιλού βατραχοπόδαρα
3 αυγά
1 κούπα σιμιγδάλι
Αλάτι

Οδηγίες:
Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε το σιμιγδάλι.
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα βαθύ πιάτο.
Βάζουμε στο τηγάνι τόσο λάδι, όσο χρειάζεται για να καλυφθούν 
τα βατραχοπόδαρα.
Όταν 'κάψει' καλά παίρνουμε ένα – ένα τα πόδια τα πανάρουμε στο σιμιγδάλι 
και το αυγό και τα τηγανίζουμε για περίπου 4 λεπτά, ενώ τα γυρνάμε 
και από την αντίθετη πλευρά.
Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.

   



             

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις