Καρέ αρνιού με κύμινο και θυμάρι



Υλικά:
½ της κούπας γαλέτα τριμμένη
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας φρέσκο ή ξερό θυμάρι
2 κουταλιές γλυκού κύμινο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
750-900 γρ. καρέ αρνιού (περίπου 8 παϊδάκια), κομμένο σαν στεφάνι
1-2 κουταλιές γλυκού μουστάρδα

Οδηγίες:
Ανακατεύουμε τη γαλέτα, το λάδι το θυμάρι, το κύμινο και το σκόρδο σε ένα μπολ. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και αλείφουμε την πιο παχιά, εξωτερική μεριά με τη μουστάρδα και κατόπιν με το μείγμα από μπαχαρικά.

Τοποθετούμε το αρνί όρθιο, σε ένα ταψί και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 15-20 λεπτά ή μεχρι να είναι έτοιμο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις